Hoe druk ben jij in je hoofd?

Hoe vaak is het voorgekomen dat je van A naar B rijdt en opeens dacht: “Zijn we er al? ” Je zat dan mogelijk in een maalstroom van gedachten.

Bij iedere gedachte, of het nou blijdschap is of verdriet, frustratie of piekeren, gaat er ook een sensatie naar het lichaam. Wanneer wij dit niet bewust meemaken kan het bij langdurige negatieve gedachten gebeuren dat je krampachtig wordt, wat resulteert in last van hoofdpijn, pijn in schouders en/of pols of andere lichamelijke klachten.

We doen (te) veel op de automatische piloot. We eten vaak te snel. We wandelen zonder echt om ons heen te kijken. We zijn ons ook niet bewust van wat er zich echt in ons zelf afspeelt. Lichamelijke gewaarwordingen ervaren we ook dan niet meer echt. Totdat het te laat is. Mindfulness helpt je deze lichamelijke signalen te herkennen en erkennen.

Boek een vrijblijvende afspraak door een email te sturen naar

Roy van Sichem MBSR Mindfulness coach
Mijn doel in het leven is dat ik zoveel mogelijk mensen wil laten genieten van hun werk. En dat werk mag best gepaard gaan met gezonde spanning; Dat mensen weer houden van zichzelf en geduld hebben met zichzelf https://royvansichem.nl/en anderen. En het allerbelangrijkst is: genieten van het leven! 
Ieder mens is anders. Ik gebruik mijn intuïtie om me aan te passen aan de persoon of de groep.
Ik ben in bezit van een hele hoop tools om bij elke situatie in te zetten.  Ik kan meegaand zijn, maar ook provocatief. Jouw herstel staat voorop! Plan een vrijblijvend gesprek in en kijk of er een klik is.


Kosten

De officiële 8-weekse Mindfulness MBSR training

Lengte per sessie: 8 sessies van 2 uur
Locatie: bij Ezzy Familie in Rijswijk (tegen delft aan).
Groep grote: Tussen de 3 en 10 deelnemers. (i.v.m. met COVID-19 niet meer dan 5)
Jouw investering*: 395,- incl. vrijblijvende intake
Werkgever investering: 395,- excl. btw – incl. vrijblijvende Intake.De officiële 8-weekse MBSR training 1 op 1 in combinatie met coaching:

De officiële 8-weekse MBSR training 1 op 1 in combinatie met coaching:

Locatie: Op locatie ergens binnen een straal van 15 km rond Zoetermeer (neem contact op voor meer informatie).
Jou investering*: 695,- incl. vrijblijvende Intake.
Werkgever investering: 695,- excl. btw – incl. vrijblijvende Intake.

Je krijgt al het lesmateriaal mee. Zoals de handouts, de samenvattingen en het huiswerk van elke sessie.

*  Je kan de kosten voor een training als aftrekpost bij je aangifte van de inkomensbelasting meenemen. Je krijgt daardoor, afhankelijk van je inkomen, 30% tot 50% van de kosten terug van de belastingdienst. Wel zelf controleren, jij bent verantwoordelijk voor het correct invullen van de inkomstenbelasting.

Neem contact op voor cursus data