Over Sheyda Darab – Massage therapeut en professioneel danser

Skills:

sportmassage, voetreflexologie, triggerpointmassage, Compress and Stretch™, ontspanningsmassage, anti-cellulitis, bamboestok massage en Guasha.

Over Sheyda Darab:

Mijn interesse in het verbeteren van de prestatie van het menselijk lichaam loopt als een rode draad door mijn leven. Ik vind het belangrijk meerdere invalshoeken te benutten. Een holistische (allesomvattend) benadering interesseert mij, maar ik zie ook de voordelen van reductionisme (stapsgewijs).

Na een ongeval in 2015 heb ik veel klachten overgehouden die de gangbare wetenschap niet wist te verhelpen.

Dit dreef mij naar een zoektocht naar herstel en een bewustere manier van leven. Tijdens die zoektocht kwam ik oa op massage(therapie) uit, en ontstond er een diepe passie voor het vak.

Na verschillende massagecursussen te hebben gedaan ( voetreflexologie,(klassieke) ontspanningsmassage, anti-cellulitis behandeling/cupping, nek-schouder-rug) besloot ik een formele opleiding (Sport)massage/Sportverzorger te doen, welke ik nu afrond. Daarnaast hou ik me bezig met triggerpoint/fascia release technieken, mobilisaties en stretches, Guasha, en Compress and Stretch therapie technieken. Ik integreer Oosterse en Westerse kennis en massagetechnieken. Door vakken als anatomie, fysiologie, sportverzorging en massagetheorie te bestuderen werk ik continue aan meer kennis en inzicht; Ik ben een nieuwsgierig persoon die wilt blijven leren en ontwikkelen. Op deze manier hoop ik het beste maatwerk te geven aan mensen met verschillende achtergronden.

Toen ik mijn propedeuse in Psychologie op de VU Amsterdam haalde, leidde mijn creatieve drang mij om een internationaal professionele danscarrière te starten. In het afgelopen 15 jaar doceer ik aan HBO/MBO opleidingen, heb ik getourd met danstheatervoostellingen en maak ik zelf theatervoorstellingen.

Afspraak maken

bel of Whatsapp:

Prijs

Sessies van 45, 60 en 90 minuten €1 per minuut